skyltar-namnskyltar

Namnskylt

Med en namnskylt kan du skapa en personlig kontakt mellan dina anställda och dina gäster. Detta är särskilt viktigt om du arbetar inom service. Då dina gäster kan koppa ett namn till ett ansikte bidrar det till en positiv helhetsupplevelse.

Vi kan tillverka namnskyltar utifrån dina önskemål

Du är välkommen att kontakta oss oavsett om du vill beställa en eller ett flertal namnskyltar till din verksamhet. Våra skyltar håller hög kvalité och kan tillverkas i allt från plast, aluminium och mässing. Du får även möjlighet att välja fäste till din namnskylt och kan välja mellan:

  • Magnet.
  • Nål
  • Militärklämma

Välj en färdig mall eller designa din egna namnskylt

Det finns många fördelar med att anlita oss när du vill producera namnskyltar. Inte nog med att vi ställer höga krav på arbetsprocessen utan vi kan även skräddarsy namnskylten utifrån din verksamhet.

För att du ska få en namnskylt som motsvarar dina förväntningar kan du välja att antingen designa din egna namnskylt eller välja design från en färdig mall. Om du väljer att designa skylten utifrån dina specifikationer kommer du få välja:

  • Material som skylten ska vara tillverkad. Du kan bland annat välja mellan trätextur, ABS-plast eller aluminium.
  • Färgval
  • Fäste
  • Vi kan få med företagets logga – kontakta oss för mer information
skyltar-namnskyltar-för-anställda

Ta del av vårt beställningssystem – vi har dina namnskyltar på lager med 1-3 dagars leverans

Om du regelbundet behöver lägga en beställning på namnskyltar kan vi upprätta ett lager med dina tillverkade skyltar. Efter produktion kommer vi förvara dina skyltar på ett säkert ställe för ett ständigt påfyllt lagersaldo. Därefter kommer du få inloggning till vårt beställningssystem för en bra översikt över lagersaldot.

I detta beställningssystem framgår det tydligt hur många namnskyltar vi har tillgängliga och kan enkelt lägga en ny beställning vid behov. Då dina namnskyltar och övriga skyltar redan är producerade har vi möjlighet att leverera din order inom 1-3 dagar.

Bra pris på namnskyltar

Snygga namnskyltar ger ett bra första intryck till dina gäster och skapar en personlig kontakt mellan den anställda och gästen. Med vår hjälp kan vi producera skyltar och namnskyltar utifrån dina önskemål med leverans inom en vecka till hela Sverige och våra grannländer.

Vi erbjuder bra pris på namnskyltar och desto fler du beställer desto bättre pris får du. Vi välkomnar både privatpersoner och företag som är i behov av snygga namnskyltar med hög kvalité. Kontakta oss för en prisvärd offert på namnskyltar.

Vi producerar snygga namnskyltar enligt dina önskemål. Du kan designa din egna skylt eller följa vår färdiga mall, vi sköter sedan resten!