Om oss

Om du är i behov av nya skyltar ska du besöka oss på Recognus för professionell service. Vi har varit verksamma inom branschen sen år 1989. Idag har vi spetskompetens inom tryck av logotyper, gravering av namnskyltar och tillverkning av diverse skyltar enligt dina behov.

Vi som arbetar på Recognus är sedan flera år tillbaka även specialister på taktila skyltar som är ett krav på offentliga platser.

För att kunna leverera kvalitativa skyltar och namnskyltar samarbetar vi med erfarna och branschledande leverantörer. Detta säkerställer att vi kan leverera skyltar som motsvarar dina förväntningar samtidigt som de håller hög kvalité med lång hållbarhet.

skyltar-om-oss-våra-medarbetare

Vi hjälper både privatpersoner och företag som är i behov av nya skyltar. Det kan bland annat rör sig om skyltar till en konferens, namnskyltar till dina anställda eller taktila skyltar på offentliga platser.

På Recognus känner vi oss stolta över att årligen levererar hundratusentals namnskyltar till våra kunder. Du blir bemött av engagerade medarbetare vars högsta prioritet är att göra dig nöjd

Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om de skyltar vi erbjuder eller undrar hur vår arbetsprocess ser ut.